Skip to content

Succesvolle online editie van het BSD Network Event!

Op 25 juni 2020 vond een succesvolle 6e editie van het Brainport Smart District Network Event plaats. Ditmaal geen fysieke bijeenkomst, maar een live-uitzending die online te volgen was. BSD ontwikkelen we samen en daarom was er gedurende de hele uitzending de kans om vragen te stellen of input te leveren via een tijdelijk WhatsApp nummer. 

Tijdens deze live-uitzending die gepresenteerd werd door Leon van der Zanden, hebben Cathalijne Dortmans (Wethouder Gemeente Helmond), Peter Portheine, Edwin Schellekens (Directie BSD) het publiek bijgepraat over de algemene stand van zaken in het nieuwe normaal, het uitvoeringsprogramma, de tijdelijke woningen en de uitkomsten van de Business Challenge wave 4!

Digitale ondertekening
Speciale aandacht was er voor alle geselecteerde partijen uit deze wave d.m.v. een digitale ondertekening. Naast deze ondertekening zijn er ook drie partijen (Selfstorage Helmond, Antea Group en Stichting Stadslandbouw Brandevoort) naar de studio gekomen om daar hun idee te pitchen in de studio.

Benieuwd naar de innovatieve ideeën van deze partijen? Of benieuwd naar wat er verder allemaal besproken is? Bekijk dan hier de uitzending terug! 

Let op! Het telefoon nummer is niet meer beschikbaar. Vragen kunt u mailen naar: info@brainportsmartdistrict.nl 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.