Skip to content

ONDERNEMEN

Ondernemen

INNOVATIEF ONDERNEMEN IN BRAINPORT SMART DISTRICT

In BSD worden wonen en werken gecombineerd in één wijk. Er komt 12 ha bedrijfsruimte beschikbaar. Bedrijfsactiviteiten worden geïntegreerd in de wijk.

Via de Business Challenge dagen we ondernemers uit met innovatieve ideeen te komen en mee te bouwen aan BSD. Heeft u een innovatief idee dat kan bijdragen aan de ontwikkeling van Brainport Smart District? Raakt uw idee drie of meer van de programmalijnen die voor BSD belangrijk zijn (circulaire wijk, participatie, sociale en veilige wijk, gezonde wijk, digitale wijk, mobiele wijk, wijk met energie of wijk met water)? Doe dan mee met de Business Challenge! Momenteel is de Business Challenge gesloten. Zodra er weer een wave opengesteld wordt, informeren we u hierover via onze communicatiekanalen zoals nieuwsbrief en sociale media.

BUSINESS
CHALLENGE

Business Challenge

Vijf waves: >200 aanmeldingen, bijna 40 projecten

Er zijn tot nu toe vijf waves onder de Business Challenge geweest. In totaal zijn er meer dan 200 initiatieven ingediend door bedrijven, particulieren en andere organisaties. Inmiddels zijn er bijna 40 innovatieve projecten actief, gericht op haalbaarheidsonderzoek van een bepaald idee of realisatie van dat idee.

Meer informatie over de Business Challenge:

BUSINESS NETWORK

Bedrijven die zich inschrijven voor de Business Challenge worden automatisch lid van het Business Network; een markt van innovatieve bedrijven die elkaar ook hier kunnen vinden en versterken. Het doel hiervan is te komen tot nieuwe ideeën en projecten, in consortia van innovatieve bedrijven.

ONDERNEMEN IN BRANDEVOORT

Brainport Smart District is nadrukkelijk op zoek naar bedrijven en organisaties die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de slimme wijk in Brandevoort. Hieronder een aantal projecten die worden uitgevoerd. 

Bekijk hier alle ondernemersprojecten

52 tijdelijke woningen van mHome

Connect SME: Grensoverschrijdend samenwerken

Wij zijn IN

Circulair gemengde duurzame wijk

De kaswoningen van CC-Studio

BSD Smartwalk route

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. This form is no longer available.