Skip to content

ONDERNEMEN

Ondernemen

INNOVATIEF ONDERNEMEN IN BRAINPORT SMART DISTRICT

In BSD worden wonen en werken gecombineerd in één wijk. Er komt 12 ha bedrijfsruimte beschikbaar. Bedrijfsactiviteiten worden geïntegreerd in de wijk.

Via de Innovation Challenge (voorheen Business Challenge) dagen we u uit met innovatieve ideeën te komen en mee te bouwen aan BSD. Heeft u een innovatief idee dat kan bijdragen aan de ontwikkeling van Brainport Smart District? Raakt uw idee drie of meer van de programmalijnen die voor BSD belangrijk zijn (circulaire wijk, participatie, sociale en veilige wijk, gezonde wijk, digitale wijk, mobiele wijk, wijk met energie of wijk met water)? Doe dan mee met de Innovation Challenge! Momenteel is de Innovation Challenge gesloten. Zodra er weer een wave opengesteld wordt, informeren we u hierover via onze communicatiekanalen zoals de nieuwsbrief en sociale media.

INNOVATION
CHALLENGE

Innovation Challenge

Vijf waves: >200 aanmeldingen, bijna 40 projecten

Er zijn tot nu toe vijf waves onder de Innovation Challenge geweest. In totaal zijn er meer dan 200 initiatieven ingediend door bedrijven, particulieren en andere organisaties. Inmiddels zijn er bijna 40 innovatieve projecten actief, gericht op haalbaarheidsonderzoek van een bepaald idee of realisatie van dat idee.

Meer informatie over de Innovation Challenge:

INNOVATION NETWORK

Bedrijven die zich inschrijven voor de Innovation Challenge worden automatisch lid van het Innovation Network; een markt van innovatieve bedrijven die elkaar ook hier kunnen vinden en versterken. Het doel hiervan is te komen tot nieuwe ideeën en projecten, in consortia van innovatieve bedrijven.

ONDERNEMEN IN BRANDEVOORT

Brainport Smart District is nadrukkelijk op zoek naar bedrijven en organisaties die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de slimme wijk in Brandevoort. Hieronder een aantal projecten die worden uitgevoerd. 

Bekijk hier alle ondernemersprojecten

Voorstee groeiplaats: van buurttuin tot stadsboerderij

Modulaire en duurzame woningen aan Telkesveld

Fabulos: zelfrijdende shuttle

Wij zijn IN

Circulair gemengde duurzame wijk

De kaswoningen van CC-Studio

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.