Skip to content

Kijkdag voor mHome huurwoningen op 15 mei in Brandevoort Helmond

Op 1 april werden de eerste vier mHome-woningen opgeleverd in de wijk van de toekomst. In de komende maanden worden er steeds meer van deze duurzame, modulaire woningen in blokken geplaatst op Telkesveld. Omdat er nog vrije sector huurwoningen beschikbaar zijn, organiseert ontwikkelaar mHome op zondag 15 mei een Kijkdag. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden die in de nieuwe wijk willen wonen binnen een kijkje nemen in de mHomes en in gesprek gaan met de eerste bewoners.

De vrije sector huurwoningen zijn er in twee types woningindeling: Type A en Type B. Beide types hebben een oppervlakte van ongeveer 52 vierkante meter. Alleen de indeling verschilt, omdat er ‘verspringend’ wordt gebouwd met het op elkaar plaatsen van de modules. mHome gaat in totaal 10 blokken met woningen plaatsen op Telkesveld. Een blok kan bestaan uit vier of zes woningen. Blok twee en drie worden naar verwachting in juni opgeleverd. Blok vier tot en met tien staan gepland voor de zomer en het najaar. Voor blok drie tot en met tien zijn er woningen beschikbaar, waarvoor geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. De sociale huurwoningen van mHome zijn vergeven en de inschrijving is hiervoor reeds gesloten. Kijk voor meer informatie op Telkesveld | mHome.

Aanmelden voor Kijkdag
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar telkesveld@mhome.nu. Aanmelden kan uiterlijk tot en met dinsdag 10 mei. Vervolgens zullen degenen die zich hebben aangemeld een bevestigingsmail ontvangen met een tijdslot. Binnen dit tijdslot kunnen geïnteresseerden op 15 mei een kijkje komen nemen in de mHomes en met de bewoners in gesprek gaan.

Gezond en duurzaam wonen
Een mHome is een energiezuinige, comfortabele 3-kamerwoning, geschikt voor 1 à 2-persoons huishoudens. De woningen zijn bijna energieneutraal waardoor de energierekening laag is. Doordat de woning helemaal is gemaakt van natuurlijke materialen, heeft de mHome een gezond binnenklimaat en direct een positieve invloed op zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid en innerlijke rust. Rondom de woningen is veel ruimte voor gemeenschappelijk groen.

Gemeenschap
mHome is op zoek naar bewoners die het leuk vinden om tijd en energie te steken in de gemeenschap. Bewoners richten met elkaar bijvoorbeeld de gemeenschappelijke ruimtes in. “Op dit moment denken bewoners na over de inrichting van de gemeenschappelijke was- en ontmoetingsruimte”, aldus Erik van Bergen, één van de initiatiefnemers van mHome. mHome bouwt aan een wijk waarin bewoners elkaar opzoeken om de buurt te ontwikkelen, vorm te geven en tot leven te brengen. Toekomstige bewoners spelen hierin een cruciale rol.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.