Skip to content

BSD van boven

De komende weken kun je boven het gebied van Brainport Smart District een klein vliegtuig of een drone zien vliegen. We zijn namelijk bezig met het inmeten van het gebied. Zowel vanaf de grond als vanuit de lucht voeren we metingen uit en brengen we het gebied waar Brainport Smart District moet verrijzen nauwkeurig in kaart. Dit doen we zodat we een goed basisbeeld hebben waarmee we later kunnen vergelijken. Een 0-meting dus. En doordat we deze data digitaal opslaan, kunnen we deze later ook gebruiken voor bijvoorbeeld 3D-modellen.
 
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door bureau Kavel10. De metingen vanaf de grond zijn al in volle gang. Ook brengen ze nu verschillende herkenningspunten aan, die vanuit de lucht zichtbaar zijn. Metingen van bovenaf doen ze eerst vanuit een klein vliegtuig en daarna met een drone, om zo een goed totaalbeeld te krijgen van het gebied. Bij alle metingen, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht, houden we rekening met de privacy van de omwonenden en komen mensen niet herkenbaar in beeld.
Op de foto staat het gebied dat we in kaart brengen. Binnen de roze stippellijnen maken we droneopnames. Van het hele gebied maken we opnames vanuit het vliegtuig.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.