De zomer staat voor de deur! Een mooi moment om u tijdens het BSD Summer Event bij te praten over de laatste stand van zaken. Ook een goede gelegenheid om kennis te maken met nieuwe collega’s en afscheid te nemen van collega’s die ons team hebben verlaten. Voorafgaand aan het BSD Summer Event vindt een Q-Book dialoogsessie plaats die met name interessant is voor initiatiefnemers en ontwikkelaars binnen BSD. Hieronder vindt u meer informatie over het programma en aanmelding.

Dialoogsessie over Q-Book 2.0
We trappen de middag af om 13.30 uur met een dialoogsessie rondom de doorontwikkeling van het Q-Book: het fundament voor alle partijen die aan de slag gaan in het BSD gebied. In het Q-Book komt de inhoud van alle programmalijnen aan bod. Deze gaan we tijdens de sessie onder de loep nemen! Per programmalijn is er een dialoogtafel waaraan u met een programmamanager en andere deelnemers in gesprek kunt gaan over de specifieke programmalijn. Dus bent u initiatiefnemer of ontwikkelaar binnen BSD? Sluit dan vooral aan bij een van de programmatafels! Met uw input kunnen wij het Q-Book 2.0 verder aanscherpen en aanvullen. In het aanmeldformulier hieronder kunt u aangeven bij welke twee programmalijnen u aan wil sluiten.

BSD Summer Event
Vervolgens start om 15.30 uur het BSD Summer Event. Hierin praten we u bij over de laatste stand van zaken rond de nieuwe coalitie, het Nationaal Groeifonds en het innovatieve watersysteem. Verder komen de eerste bewoners van de wijk van de toekomst aan het woord en hopelijk ook de nieuwe wethouder die binnen het college van Helmond het BSD project tot zijn taken rekent. We eindigen met een borrel waarmee we samen met u de naderende zomervakantie inluiden!

Genoeg redenen dus om samen te komen bij Wijkhuis ’t Brandpunt in Helmond (Brandevoort) op donderdag 7 juli.

GLOBAAL PROGRAMMA
13.15 uur   Inloop     
 

13.30 uur   Q-Book dialoogsessie

15.30 uur   Korte pauze & inloop BSD Summer Event

15.45 uur   BSD Summer Event

16.45 uur   Afsluitende zomerborrel 


Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan naar: info@brainportsmartdistrict.nl.