Wij zijn IN

Wij zijn IN

Wij zijn IN

Het concept Wij zijn IN is een woonconcept waarbij bewoners samen een woonconcept ontwikkelen.

Het doel van Brainport Smart District is niet alleen een levendige en moderne woonwijk te maken gelegen tussen Helmond en Eindhoven; er wordt ook geëxperimenteerd met nieuwe technologie, woon- en samenwerkingsvormen.

Het concept ‘Wij zijn IN’ is een woonconcept gericht op maximale samenwerking tussen en met toekomstige bewoners die méér willen dan een standaard woonproduct.

Innovatie, samenwerking en duurzaamheid staan centraal in de ambities van de Brainport regio. Wij zijn IN wil daarom met de bewoners samen een concept ontwikkelen waarbij uitgangspunten als  technologie, data en toekomstgerichtheid worden meegenomen. 

Om dit te bereiken gaan toekomstige bewoners vanaf het eerste moment het ontwerp en ontwikkeltraject samen in en stellen ze vast hoe meerwaarde gecreëerd wordt door toegepaste techniek en ontwerp. Hierdoor voelt men zich verantwoordelijk voor de eigen omgeving, omdat ze hun eigen bijdragen terugzien.

Op dit moment wordt de haalbaarheid van het voorstel gezamenlijk nader onderzocht. Daarna zal het eventueel gerealiseerd worden.

EIGENAAR PROJECT

Cedrus Vastgoed en Pauwert Vastgoed

PARTNERS

TU/e

PROGRAMMALIJNEN

circulaire wijk | participatieve wijk | sociaal en veilige wijk | gezonde wijk | digitale wijk | mobiele wijk | wijk met energie

MEER INFORMATIE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *