Vernieuwd Brandevoort LAB live!

Vernieuwd Brandevoort LAB live!

(Toekomstige) bewoners, bedrijven, gemeente Helmond en andere overheden én de kennispartners die betrokken zijn bij Brainport Smart District, kunnen vanaf nu met elkaar het gesprek aangaan op het vernieuwde BrandevoortLAB.nl.

Brandevoort LAB is niet alleen een online platform; het is een community waarbinnen ook bijeenkomsten worden georganiseerd. Deze community is bedoeld om de interactie rondom verschillende innovaties aan te gaan, bijvoorbeeld een vraag van een ondernemer te beantwoorden of te reageren op een project. 

Het digitale platform is gebouwd op het platform van IYYU, vanwege de strikte data uitgangspunten en privacy die dit systeem biedt. Om deel te nemen aan Brandevoort LAB moet je lid worden, maar daarmee blijven jouw gegevens nog steeds onzichtbaar voor de beheerders van Brandevoort LAB. In principe is niets zichtbaar, tenzij jij daar zelf voor kiest.

Meld je aan via: www.BrandevoortLAB.nl (hier vind je ook een handleiding). 

Brandevoort LAB screenshot
Fabulos

Zelfrijdende shuttle door BSD

Vanaf november rijdt er een zelfrijdende shuttle van station Helmond Brandevoort, via Brainport Smart District, naar de Automotive Campus. De shuttle is een proef van het Europese project FABULOS, waa ...

Brandevoort LAB screenshot

Vernieuwd Brandevoort LAB live!

(Toekomstige) bewoners, bedrijven, gemeente Helmond en andere overheden én de kennispartners die betrokken zijn bij Brainport Smart District, kunnen vanaf nu met elkaar het gesprek aangaan op het vern ...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *