Skip to content

Vacatures: BSD zoekt projectleiders

Wil jij met ons meewerken aan de realisatie van Brainport Smart District? Lees dan snel verder. BSD is namelijk op zoek naar twee projectleiders.
 
Over de functie
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het proces en de uitvoering van verschillende projecten binnen een of meer van de 8 programmalijnen van BSD. Je bewaakt en beheerst de voortgang van de projecten binnen jouw portefeuille door een helicopterview en managed deze in termen van GROTICK. Projectmatig werken staat centraal in deze functie. Je bouwt mee aan de verdere ontwikkeling van de strategische en succesvolle ontwikkeling van de projecten binnen jouw programmalijn. Een succesfactor hierin is het realiseren van de continuïteit van projecten. Je werkt nauw samen met de overige leden van het programmateam om de integraliteit van de projecten binnen de diverse programmalijnen te bewaken. De werkzaamheden vinden plaats op tactisch en operationeel niveau in een complexe en dynamische omgeving van kennisinstellingen, overheden, bedrijfsleven en (toekomstige) bewoners.
 
Gezocht: 2 projectleiders 
We zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s. We hebben ruimte voor  1 projectleider Innovatieve projecten en 1 projectleider Ruimtelijke ontwikkeling, beide voor 2 à 3 dagen per week. 
Selectieprocedure en planning
Voor de selectieprocedure wordt de volgende planning gehanteerd:
Week 13: Plaatsing advertentie
Week 14: Reactieperiode
Week 15: Reactieperiode tot woensdag 14 april 2021 vóór 12.00 uur
Week 16: Selectie & gesprekken met kandidaten (woensdag 21 april of donderdag 22 april) 
Week 16: Besluitvorming en terugkoppeling naar kandidaten
Week 17: Contractering
 

Enthousiast geworden?
Neem voor eventuele vragen en sollicitaties per mail contact met ons op via info@brainportsmartdistrict.nl, onder vermelding van respectievelijk “Projectleider Ruimtelijke ontwikkeling BSD” danwel “Projectleider Innovatieve projecten BSD”. Solliciteren kan uitsluitend per mail.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.