Skip to content

Selectiefase aanbesteding slimme infrastructuur Brainport Smart District gestart

 

Op 4 december 2020 is de aanbesteding voor de Slimme Infra van Brainport Smart District gestart. Het doel van deze aanbesteding is het contracteren van een marktpartij waarmee het ontwerp, realisatie, operationalisatie en optimalisatie van de slimme infrastructuur ten behoeve van de wijk samen opgepakt kan worden in een bouwteam. In dat bouwteam zal naast de marktpartij die uit deze aanbesteding komt ook vanuit quadruple helix verband deel worden genomen door overheden, bewoners en kennisinstellingen en nutsbedrijven. Op deze manier wil BSD gezamenlijk met alle stakeholders integraal de innovatieve infrastructuur gaan realiseren.

Interesse?
Voor deze aanbesteding is een selectieleidraad opgesteld. Marktpartijen die interesse hebben om deel te nemen aan deze aanbesteding kunnen op Tenderned alle informatie vinden. 

Over de slimme infrastructuur in BSD
Eén van de onderdelen van BSD is een slimme infrastructuur, zowel onder- als bovengronds. Denk hierbij aan infrastructuur die te maken heeft met water(huishouding), riolering, energie, data, smart mobility, openbare verlichting en afvalstromen. Eerder heeft er een markconsultatie Slimme infrastructuur plaatsgevonden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.