Skip to content

Mobiliteitshub in BSD

Door de coronacrisis draaien supermarkten en bezorgdiensten overuren. Op dit moment rijden ze door grotendeels lege straten, maar zonder de coronacrisis dragen de bezorgdiensten bij aan extra verkeersdrukte in Helmond. Zou een algemeen ophaalpunt vlakbij station Brandevoort in BSD hierbij kunnen helpen? Dat onderzoeken we bij het project SMUD dat wordt gesubsidieerd door Europese fondsen van EIT Urban Mobility en daarvoor hebben wij jouw mening nodig! Wil jij ons helpen? Vul dan onderstaande enquête in.

SMUD
In het kader van het vergroten van duurzaamheid, verkeersveiligheid en bereikbaarheid van onze stad zijn wij opzoek naar alternatieven. Verzamelpunten voor goederen en pakketjes, zogenaamde ‘Shared Micro-depots voor Urban pickup and Delivery (SMUD) kunnen hiervoor een oplossing zijn.

Mobiliteitshubs
Het verzamelpunt wordt een onderdeel van een mobiliteitshub in Brandevoort. Gemeente Helmond en BSD willen een aantal mobiliteitshubs ontwikkelen aan de rand van de nieuwe wijk. Naast het verzamelpunt voor goederen en pakketjes, komen verschillende andere diensten beschikbaar, zoals deelvervoer en elektrische laadstations.

Wil jij ons helpen de mobiliteitshubs zo goed mogelijk in te richten op jouw wensen en behoeften? Vul dan de enquête in!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.