Gegarandeerde duurzame mobiliteit met Amber

Gegarandeerde duurzame mobiliteit met Amber

DSC04442
IMG_20180827_120302-1
DSC02322
Duurzame mobiliteit delen met Amber

Wil jij in een elektrische auto rijden, op momenten dat je die nodig hebt?

Dat kan met Amber! Als gebruiker kun je een auto reserveren wanneer je die nodig hebt. Amber zorgt ervoor dat de auto klaar staat op een gewenste hub (verzamelplaats) op het gewenste tijdstip, altijd. 

Op deze manier werken we aan flexibele, gegarandeerde en duurzame mobiliteit. Alle gebruikers kunnen immers een elektrische auto ophalen en afgeven op alle openbare hubs in Nederland. Doordat we garanderen dat er een auto klaar staat is ons concept daadwerkelijk een alternatief voor een eigen auto of een lease auto.  Als snelst groeiende mobiliteitsaanbieder van Nederland verzorgen wij inmiddels de mobiliteit voor veel grote bedrijven en overheden door het hele land. 

Amber is inmiddels ook betrokken bij tientallen vastgoedprojecten waarbij we de bewoners de voordelen kunnen bieden doordat het concept met onze deelauto’s wordt geïntegreerd in deze vastgoedprojecten. 

Op dit moment wordt de haalbaarheid van het voorstel gezamenlijk nader onderzocht. Daarna zal het eventueel gerealiseerd worden.

EIGENAAR PROJECT

Amber

PARTNERS

PROGRAMMALIJNEN

mobiele wijk

MEER INFORMATIE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *