FAQ

Wanneer wordt er gebouwd?

Doel is om in 2019 de eerste woningen te bouwen. In 2018 willen we al wel zichtbaar zijn met kleine experimenten.

Mag iedereen meedoen?

Ja, iedereen mag meedoen. Maar we zijn vooral op zoek naar mensen die ook echt denken dat ze hier komen wonen! Koop, huur, tijdelijk, langer, dat maakt niet uit.

Kost het geld om mee te kunnen doen?

Nee, deelname is gratis.

Kan ik online ideeën kwijt, en discussiëren?

Jazeker, op facebook en linkedin  kun je je ideeën sturen en reageren op voorstellen van anderen.

Hoe weet ik dat ik als ik meedoe dat ik ook een kans maak op een woning of op grond?

We gaan samen een systeem maken dat de meest actieve bewoners ook als eerste de mogelijkheid krijgen om in te schrijven.  

Wanneer kan ik meedoen?

Op dit moment starten we het eerste project met bewoners op.  We zoeken namelijk pioniers om te bouwen in Brandevoort. Lees meer op www.brainportsmartdistrict.nl/kavels en meld je aan voor onze bijeenkomsten op 15 en 29 november en 13 december 2019. 

Ik heb een leuk idee, hoe kan ik dat in deze buurt uitvoeren?

Dat hangt natuurlijk heel erg van het idee af. Dat kan permanent of tijdelijk zijn. Groot of klein. Stuur een kort berichtje met een omschrijving, en we nemen contact met je op. Of schrijf je in voor een van onze bijeenkomsten op 15 en 29 november en 13 december via www.brainportsmartdistrict.nl/kavels

 Wat is de toekomstige naam van de wijk?

De naam van de wijk is Brandevoort. Wij werken met de naam Brainport Smart District omdat we daarmee een visie weergeven, waarin innovaties op onze thema’s voorop staat.  De wijk wordt gerealiseerd boven de spoorlijn. 

Zijn er al kavels vergeven?

Nee, er zijn nog geen kavels vergeven.