Laden Evenementen

Ga met ons in gesprek over hoe een nieuwe gezonde wijk eruit moet zien.

Hoe zou u dan willen wonen en wat heeft u nodig in uw wijk? Wij organiseren een workshop om uw wensen en die van uw buurtgenoten te inventariseren. De workshop vindt plaats op zaterdag 25 mei OF op dinsdag 28 mei en duurt 3 uur. 

Wat is het doel van de creatieve workshop?

Graag gaan wij met u in gesprek over hoe u wilt wonen en wat voor u belangrijk is in uw buurt, zoals uw woning, voorzieningen, veiligheid, contacten met uw buurtgenoten. We maken hiervoor gebruik van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode. U bouwt uw ideeën over uw buurt uit met de LEGO, waarna we samen in gesprek gaan.

Wat levert het op?

Door deelname aan de workshop krijgt u inzicht in uw eigen wensen in uw buurt en die van uw buurtgenoten. Wij nemen uw ideeën mee bij de ontwikkeling van een nieuwe gezonde wijk waar iedereen zich welkom voelt.

Waarvoor wordt de creatieve workshop georganiseerd?

De workshop is onderdeel van het project ‘GELIJK’, GEzonde sLimme wIJKen. GELIJK kijkt samen met mogelijke bewoners hoe een nieuwe wijk ingericht zou kunnen worden, om gezondheid te stimuleren.

Wij werken samen met de stichting Brainport Smart District. De ambitie van Brainport Smart District is om een nieuwe wijk met sociale samenhang te ontwikkelen in Brandevoort (Helmond) met, voor en door bewoners.

Voor wie?

U, als bewoner van Helmond kunt deelnemen. We zijn op zoek naar een gevarieerde groep, van jong tot oud, bewoners van flats, verzorgingshuizen, huur- of koopwoningen.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats in Helmond, de locatie volgt nog. De workshop is op zaterdag 25 mei OF dinsdag 28 mei 2019 en duurt 3 uur.

Het is belangrijk dat u de hele sessie aanwezig Aanwezigheid gedurende de gehele sessie is een vereiste voor deelname.

Meld u snel aan!

Via de aanmeldlink

of via Joyce de Laat:

j.de.laat@brainportsmartdistrict.nl

Telefoonnummer: 06-52847519

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, wordt een datum en tijdstip gekozen.

Voor vragen of opmerkingen over ‘GELIJK’ of de workshop, kunt u contact opnemen met

Hilde Spitters,  H.P.E.M.Spitters@uvt.nl of Leonie van Buuren L.P.G.v.Buuren@tue.nl.