Laden Evenementen

Creativity World Forum

Op 21 t/m 23 oktober vindt het Creativity World Forum plaats op verschillende plaatsen in Noord-Brabant. Helmond is één van de hotspots met een programma rondom mobiliteit op dinsdag 22 oktober. Dit is een internationaal evenement en is daarom Engelstalig.

The paradox of (un)limited mobility

Helmond is als stad heel actief op het gebied van mobiliteit, met de Automotive Campus als hotspot en living lab voor technische innovaties. Daarom organiseert Helmond het deelevenement The paradox of (un)limited mobility. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, waarin BSD enkele workshops organiseert rondom co-creatie en participatie in het thema mobiliteit.

Meer over het gehele event is te vinden op de website van het Creativity World Forum 2019.

Vrijkaarten voor enkele bewoners van Helmond 

Enkele bewoners van Helmond kunnen meedoen aan de workshops. BSD heeft voor hen enkele kaarten gratis beschikbaar gesteld. Van de bewoners vragen wij een actieve deelname aan de interactieve workshops, waarbij de voertaal dus ook Engels is. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij c.legdeur@brainportsmartdistrict.nl. Reageer snel, er zijn maar enkele kaarten beschikbaar.