Skip to content

De Communicatie Podcast – Leiderschap en communicatie in BSD

Hoe wordt leiderschap en communicatie ingezet in de slimste wijk ter wereld? Hoe houd je iedereen betrokken? Hoe ga je om met verwachtingsmanagement? Allemaal vragen die beantwoord worden in De Communicatie Podcast door onze eigen Edwin Schellekens (Directeur BSD) en Linda van de Ven (Communicatieadviseur BSD).

Een aantal weken geleden werden Edwin Schellekens en Linda van de Ven geïnterviewd over leiderschap en communicatie door Karine van den Noort, eigenaar/oprichter van De Communicatie Experts. In de podcast komt aanbod wat de visie is op leiderschap en hoe communicatie succesvol wordt ingezet in de slimste wijk ter wereld, Brainport Smart District!

Edwin geeft in de podcast niet alleen zijn visie op leiderschap en succesvolle communicatie weer, maar vertelt ook wat zijn visie is op wonen en leven en hoe dit in Brainport Smart District toegepast kan worden!

Benieuwd naar deze visie van Edwin? Beluister de podcast hier!

Ook nieuwsgierig naar welke uitdagingen en kansen BSD biedt voor communicatie? Hoe je participatie vorm geeft? En hoe er wordt omgegaan met verwachtingsmanagement? Luister dan naar de podcast met Linda! 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.