Skip to content

19 april: Online Innovation Network Event

“Bouwen aan de samenleving van morgen”

Het eerste online Innovation Network Event van 2021 komt eraan. Deze keer staat het event geheel in het teken van participatie. In verschillende break-out rooms gaan we met elkaar in gesprek om zo tot frisse inzichten te komen. Want hoe ziet u het wonen en werken in de samenleving van morgen? Daarnaast brengen we u ook op de hoogte van de stand van zaken binnen BSD en vindt er een feestelijke ondertekening plaats met onze nieuwe netwerk partners die zijn voortgekomen uit de laatste wave van de Business Challenge.

 

Break-out rooms

In het programma zijn er twee rondes met break-out rooms. In deze deelsessies gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen. Als u het gehele programma volgt, kunt u deelnemen aan twee break-out sessies (één keer in deelprogramma 1 en één keer in deelprogramma 2). 

U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen.

  • Innovatiepropositie van BSD: wat is het verhaal van BSD?
  • Stedenbouwkundig raamwerk van BSD: wat zijn de kaders van BSD?
  • Beeldkwaliteitsplan: wat willen we wel of juist niet in BSD?
  • Online Innovatie marktplaats: de plek waar vraag en aanbod elkaar vindt.
  • Participatie in BSD: hoe doen we dat? (deze sessie is een aanrader voor onze nieuwe partners uit de Business Challenge)
  • Boost sessies over één van de programmalijnen: Water, Mobiliteit, Circulariteit, Digitale wijk, Gezonde wijk, Sociaal en veilige wijk en Wijk met energie. (In een boost sessie gaan we, onder leiding van de programmamanager, in gesprek over de ambities die we hebben op het onderwerp. Gedurende het komende half jaar organiseren we dergelijke boost sessies vaker.)
Meer informatie en volledige programma

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

AANMELDEN BUSINESS CHALLENGE

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.